Nazaj

Varovanje zasebnosti

Dobrodošli na spletni strani Natur aktiv BIO zajtrk za vsako pisarno.

Organizator in izvajalec

Organizator nagradne igre »Natur aktiv BIO zajtrk za vsako pisarno«  je Hofer trgovina d.o.o., Kranjska cesta 1, 1225 Lukovica (v nadaljevanju organizator), izvajalec nagradne igre »Natur aktiv BIO zajtrk za vsako pisarno«  pa je MMS MARKETINŠKE KOMUNIKACIJE, družba za tržno komuniciranje, d.o.o., Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju izvajalec).

Zasebnost

Spoštujemo vašo zasebnost in jo želimo varovati tudi na spletnem mestu www.zajtrkvpisarni.si, zato vam predstavljamo način varovanja podatkov uporabnikov našega spletnega mesta.

Zavezani smo k varovanju osebnih podatkov uporabnikov našega spletnega mesta. Tretjim osebam so shranjeni podatki na razpolago samo na način, ki je opisan v tej izjavi.

Pridružujemo si pravico, da informacije, navedene v tej izjavi o varovanju podatkov, brez najave prilagodimo spremenjeni zakonodaji ali spremembam pravnega jezika. Veljavna je vsakokrat tukaj objavljena aktualna različica.

Informacija o varovanju podatkov: Pravna podlaga (Zakon o varstvu osebnih podatkov)

Zakon o varstvu osebnih podatkov se nanaša na osebne podatke in na posredne osebne podatke. To so podatki, ki se nanašajo na fizične ali pravne osebe. Osebni podatki so informacije o dotični osebi, katere identiteta je določena, oziroma se jo lahko določi. Za posredne osebne podatke, ki so vezani na dotično osebo in namenjeni naročniku, izvajalcu ali prejemniku posredovanega, štejejo le tisti, na podlagi katerih naročnik, izvajalec ali prejemnik posredovanega s pomočjo pravno dopustnih sredstev ne more ugotoviti identitete dotične osebe.

Pomembno

Ko uporabite naše spletno mesto in se odločite prijaviti na žreb v okviru nagradne »Natur aktiv BIO zajtrk za vsako pisarno«  nam z izpolnitvijo spletnega obrazca posredujete določene podatke. Hkrati se mi zavežemo, da bomo pridobljene podatke ustrezno zaščitili.

Pri izpolnitvi spletnega obrazca nam posredujete naslednje podatke:

  • ime in priimek,
  • naziv podjetja,
  • ulica,
  • mesto,
  • poštna številka,
  • telefonska številka,
  • službeni e-mail,
  • število oseb, ki jih želite prijaviti na zajtrk.

V kolikor NE izpolnite prijavnice za sodelovanje v nagradni igri, nam med obiskom našega spletnega mesta dovolite razkritje naslednjih podatkov:

  • ime vašega ponudnika internetnih storitev in naslov IP, s katerega dostopate do našega spletnega mesta,
  • spletni naslov, s katerega ste prišli na naše spletno mesto in vsebine, ki jih odprete s klikom povezave na našem spletnem mestu.

Te informacije uporabimo za statistično obdelavo, da bi lahko stalno izboljševali našo ponudbo. Kot posameznik ostanete popolnoma anonimni.

Uporaba in posredovanje osebnih podatkov ter namen

Uporabniki spletnega mesta in njegovih funkcionalnosti organizatorju in izvajalcu dovoljujete, da vodi, vzdržuje in obdeluje zbirko zbranih osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/04 s spr.). Organizator in izvajalec zagotavljata varstvo osebnih podatkov po zakonu. Organizator in izvajalec lahko obdelujeta zbrane osebne podatke za namene obveščanja o projektu, vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih ter za druge trženjske namene. Organizator in izvajalec se zavezujeta, da podatkov ne bosta posredovala tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe projekta. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov v zbirki podatkov, skladno z veljavnimi predpisi.

Izvajalec bo hranil osebne podatke uporabnikov, posredovane oz. pridobljene v sklopu projekta, še 365 dni po poteku projekta. Po tem bo podatke uničil v skladu z določili zakona.

Impresum

Naziv podjetja:

HOFER trgovina d.o.o.

Sedež:

Kranjska cesta 1, SI -1225 Lukovica

E-pošta: 

info(at)hofer.si

Telefon: 

+386 / 1 / 8346 600

Telefaks: 

+386 / 1 / 8346 628

Davčna številka: 

SI91043522

Matična številka: 

1992414

Vpis v sodni register: 

Okrožno sodišče v Ljubljani, štev. vložka 1/40365/00

Osnovni kapital 

19.988,00 EUR